Маги Сидерова, която все още мнозина знаят като Маги Желязкова,

...
Маги Сидерова, която все още мнозина знаят като Маги Желязкова,
Коментари Харесай

Жената – мъж! Обезобразената Маги Сидерова увеличи силикона си, за да докаже пола си

Маги Сидерова, която към момента мнозина знаят като Маги Желязкова, изпадна в унизителна обстановка. Тя се има за хубавица, а истината от дълго време е напълно друга.

Манекенката от няколко години се отпътува единствено с бодибилдинг и към този момент дотам се е вманиачила, че съществено прекалява с фитнеса и е развила мъжка мускулатурна конструкция.

Маги се занимава единствено със спорт. Ходи по надпревари и помпи мускули, а в същото време мъжът й я устоя. За да може да си поддържа заниманието, брачният партньор й Георги работи като вманиачен.

Всички познати на миската й се подигравали, че към този момент няма нищо женско в себе си и наподобява на мъж. При това не на елементарен мъж, а на подобен от вида „ транс “.

На всичкото от горната страна силиконът на Маги се е изхабил. Едната й гърда се е стопила напълно и това още повече я оприличило на мъж.

Ето за какво миската неотдавна си възобнови силикона. Тя го уголемила и по друга причина. Искала да си върне женствеността.

„ Поднових си силиконовия бюст, тъй като бяха минали 10 години. Сега си сложих по-голям “, хвалела се Сидерова пред приятелки.

От няколко години Маги не радва изключително своя брачен партньор. Освен че утежни външния си тип, тя не носи съвсем никакви пари в фамилния бюджет. Напусна „ На кафе “, където много време работеше като коментатор.

Макар да няма нужното обучение за тв ефира, Маги Сидерова работеше в Нова телевизия дълги години. Още едно доказателство, че с връзки можеш да постигнеш всичко в нашата блага татковина.

Подобно на Николета Лозанова обаче, и Маги реши, че няма потребност да работи, в случай че може мъжът до нея да я устоя. Затова се посвети на спорта и последователно не помни, че е жена, заприличвайки на субект, цялостен с тестостерон.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР