Маги Халваджиян започва ново песенно шоу, узна HotArena. Това ще

...
Маги Халваджиян започва ново песенно шоу, узна HotArena. Това ще
Коментари Харесай

Маги Халваджиян стартира ново риалити – „Маскираният певец“

Маги Халваджиян стартира ново песенно шоу, разбра HotArena.

Това ще е предаването „ Маскираният артист “. Самият продуцент удостовери новината.

Така е, от септември по Нова тв ще стартираме. Това са хора, за които никой няма да знае. Няма да знаят, че вземат участие приятелите им, фамилията, децата им, даже аз няма да знам кой стои зад маската на бика “, промотира предаването Халваджиян, цитира „ България Днес “.

Водещ на шоуто ще е Димитър Рачков .

„ Маскираният артист “ е американски риалити план, приспособен от южнокорейски формат. В шоуто вземат участие звезди, които пеят в костюми от главата до петите и маски за лице, които прикриват самоличността си от другите състезатели, участници и аудитория.

Участниците са 10 на брой, като, в случай че бъдат разпознати от публиката, отпадат от конкуренцията. Преди години Люси Дяковска взе участие в немския вид на шоуто, само че бързо отпадна. Тя бе разпозната под маската на октопод, а характерният й глас й изигра неприятна смешка.

Съдийска комисия от известни хора в региона на малкия екран, актьорството и музиката ще следи за изявите на състезателите. Миналата година Никол Шерцингер бе в журито на последния вид на „ Маскираният артист “, което се организира през зимата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР