Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на

...
Маги Халваджиян сбъдна голямата мечта на Димитър Рачков. Продуцентът на
Коментари Харесай

Халваджиян и Рачков мъдрят бъдещето си на Малдивите

Маги Халваджиян сбъдна огромната фантазия на Димитър Рачков. Продуцентът на "Капките " заведе един от най-близките си хора на Малдивите.

Комикът постоянно пуска смешки, че желае да бъде като Маги - да върви през месец до някой другоземен остров. И не щеш ли след редица закачки Халваджиян се взема решение да предложения единия от водещите на "Капките " с него. С продуцента е и брачната половинка му Кремена. През предходната година Рачков и семейство Халваджиян още веднъж почиваха дружно. Компания им вършиха Гала и нейният Стефан. Тв фамилиите тогава избраха Италия, написа "България Днес ".

Сега, откакто Рачков и Мария Игнатова се разделиха публично, комикът е без половинка на Малдивите. С почивката Халваджиян желае да се отблагодари на Рачков за следващия мощен сезон, който изнесе в "Капките ". Бургазлията е главният провинен предаването да е измежду най-гледаните по малкия екран. Марковите лафове на Рачков карат феновете да не стопират тв приемника, единствено и единствено да се посмеят на воля.

Маги е в отлични връзки с артиста. Двамата се майтапят остро постоянно, само че другарството им е пъклен мощно. Те са извънредно близки, макар че пред екрана от време на време показват спор. Рачков и Халваджиян по през целия ден лежат сами на плажа. Докато отпиват от следващия коктейл, те разискват и значими въпроси. Като този дали през есента да стартират да работят в Би Ти Ви. Както е известно, Рачков е едно от имената, които може да смени падналото към този момент от екран "Шоу на Слави Трифонов ". На късата отмора тандемът бистри бъдещето. Рачков и Маги Халваджиян се чудят по какъв начин да съчетаят всичките си задължения. В края на следващия сезон на "Като две капки вода " продуцентът разкри, че през зимата ще има нов сезон на имитаторското шоу.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР