Маги Халваджиян още не е решил дали да покани Юлиан

...
Маги Халваджиян още не е решил дали да покани Юлиан
Коментари Харесай

Халваджиян пред драматичен избор дали да извика Вергов

Маги Халваджиян още не е решил дали да предложения Юлиан Вергов за жури в новия сезон на " Като две капки вода ". Актьорът обичайно е измежду оценяващите имитациите на сцената, само че тази година може и да не седне на комфортния стол. 

Причината, несъмнено, е абсурдът, който бушува към Вергов. Преди месец Диана Димитрова хвърли бомбата, че е била бита грубо от сътрудник. Според информацията, която актрисата косвено се схваща,че биячът е точно Вергов. 

Ако се потвърди, че той е забъркан по някакъв метод в побоя над колежката си, вероятно ще стане следствен. Именно това стопира към момента Маги Халваджиян да предложи работа на звездата от " Тя и той “. Защото в случай че Вергов е част от най-гледаното тв шоу и е обвиняем, продукцията ще си вкара огромен автогол и най-вероятно ще би трябвало да дава пояснение за какво демонстрира принудител в праймтайма, пише  " България Днес “. 

От друга страна, в случай че Вергов е на екран, без да е упрекнат в нещо, а единствено в клюки, изявите на артиста ще избият рибата, а рейтингът ще хвърчи до небесата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР