Маги Халваджиян не спира да показва влюбените гълъбчета - Мария

...
Маги Халваджиян не спира да показва влюбените гълъбчета - Мария
Коментари Харесай

Маги Халваджиян показа горещо видео с дрон с Мария Игнатова и Димитър Рачков

Маги Халваджиян не стопира да демонстрира влюбените гълъбчета - Мария Игнатова и Димитър Рачков. След фотографията от Тоскана, която взриви мрежата, продуцентът на " Като две капки вода " разгласява неповторими фрагменти, на които още веднъж е дружно с Ани Халваджиян, сина си Бебо и брачната половинка му Алекс, както и дребния им наследник. Освен тях на фрагментите се виждат и Димитър Рачков и Мария Игнатова, съобщи Блиц.

Видео, оповестено от Магърдич, не разкрива къде тъкмо се намират всички, само че демонстрира че са на уединен плаж. Шезлонги и чадъри има единствено за тях, а щастието безусловно близка от всякъде. На фрагментите, снимани от дрон, се вижда че лицата от дребния екран се забавляват, танцуват и махат с ръце. 



Вече няма и грам подозрение, че Димитър Рачков и Мария Игнатова още веднъж са двойка в живота. На клипа двамата са застанали един до различен и просто се радват на компанията си. Нищо чудно напълно скоро да ги забележим дружно и в предаването " Господари на ефира ", чийто продуцент - Джуди Халваджиян, ги събира от години. 



Този път от фрагментите липсват Гала и Стефан, които бяха дружно с огромната група в Тоскана. Водещите на " На кафе " и половинки в живота, сега са на планина. Блондинката сама се похвали, пускайки фотография по голи гърди пред камината, признавайки, че й е много студено през август.
 
Публикация, споделена от Magi Halvadjian (@magi_halvadjian) на Авг 13, 2018 в 1:19 PDT

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР