Маги Халваджиян категорично отрича да е губил делото, заведено от

...
Маги Халваджиян категорично отрича да е губил делото, заведено от
Коментари Харесай

Халваджиян захапа Слави

Маги Халваджиян изрично отхвърля да е губил делото, заведено от Слави Трифонов против едно от най-успешните излъчвания, продуцирани от него - “Господари на ефира”. Всъщност било тъкмо противоположното, твърди известният арменец в свое изявление за вестник “Галерия”.

" Трудно ми е да приказвам за Слави, тъй като имахме доста положителни връзки. Няма да кажа, че сме били другари, само че по нощите си ходехме на посетители. Смея да настоявам, че несъмнено съм му направил 15-16 клипа, и то най-хубавите. Работехме доста добре дружно, той ми имаше цялостно доверие. Когато ни се поразвалиха връзките, не съм си разрешавал да приказвам за него нищо, тъй като това са си наши персонални неща. Като експерт обаче, без да се въздействам от връзките ми с него, ще кажа, че шоуто му доста от дълго време се умори и изчерпа. И това беше видно, Слави изгуби огромна част от аудиторията си. И в това няма нищо неприятно. Това се случва с всяко шоу, което е на екран години наред. Съдя и по себе си. С наслаждение съм го гледал, само че в един миг стопирах, тъй като към този момент не ми е забавно. А и той в един миг прекомерно стартира да вкарва съществени политически детайли, а аз желая да се развличам вечер”, споделя Халваджият, отговаряйки на въпроса дали съгласно него „ Шоуто на Слави “ се е изчерпало.

Маги си разреши да разяснява и упоритостите на Слави в политиката. Според него шоуменът е изтощен, а в политиката би трябвало да се влиза с мощна сила. И въпреки всичко му пожелава триумф в начинанието, в случай че въобще се реализира.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР