Маги Халваджиян и по-малкият му брат Джуди са най-заможните в

...
Маги Халваджиян и по-малкият му брат Джуди са най-заможните в
Коментари Харесай

Халваджиян с палати за милиони! Къпят се в лукс във вили на Малдивите и Тоскана

Маги Халваджиян и по-малкият му брат Джуди са най-заможните в тв сектора у нас и семействата им се радват на разкош и благоденствие, разбра HotArena.

Баткото води по благосъстояние и парцели, само че къщите му, ситуирани в едни от най-скъпарските курорти в света, се употребяват на драго сърце от цялата фамилия. Мъгърдич е измежду малцината българи, които могат да се похвалят с вила на Малдивите . С нея арменецът се сдобил преди няколко години, а информация с организациите за недвижими парцели демонстрира, че там по-евтини оферти от 2 милиона $ за най-семпла дървена къщичка не могат да се намерят, писа „ Ретро “.

Екзотичната вила на Халваджиян разполага с частен плаж и била безусловно на брега на океана, а миналото лято в нея прекарали неговият наследник Бебо и снахата Алекс. Маги и жена му Кремена все по-рядко отсядали там, защото стилистката имала уплаха от самолети и тежко преживявала дългите полети.

За да не е ощетена, продуцентът вложил във вила с басейн в Тоскана , Италия. За замъка в сърцето на Ботуша Халваджиян се изръсил 1 милион евро. През 2016 година го пуснал за продажба, само че жена му го разубедила и въпреки всичко двамата решили да го задържат. Кремена незабавно му дръпнала ремонт и го обзавела като истински италиански ренесансов замък, а разноските по мебелите били съвсем колкото цената на парцела.

Това лято опция да зърнат разкоша на тосканския дворец имаха Гала и мъжът й Стефан, както и Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Рачков и Мария са комшии на Халваджиян и в столицата. Двете двойки живеят в прилежащи къщи, намиращи се надалеч от градската шумотевица, в затворения комплекс „ Маунтин Вю Вилидж “ край Панчарево. ТВ продуцентът се шири в 2 великански хола, киносалон, 5 стаи и 3 бани, в които директно до тоалетните има джакузита и тв приемници. Имотът е ситуиран върху 600 квадрата, обзаведен е в съветски жанр, има райска градина с беседки, басейн и частно езеро за лов на риба.

Последната облага на арменската фамилия е апартамент в центъра на столицата, който бил огромната горделивост на стилистката Кремена. За обзавеждането му тя отделила 6 месеца и още един милион от дебелите сметки на мъжа си, с цел да стои жилището празно, до момента в който у нас има хиляди бездомни хора.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР