Маги Халваджиян и Краси Радков са приятели отдавна. За това

...
Маги Халваджиян и Краси Радков са приятели отдавна. За това
Коментари Харесай

Маги Халваджиян замесен в арест на Краси Радков

Маги Халваджиян и Краси Радков са другари от дълго време. За това изобщо не е изненада, че продуцентът го предложения първо да води “Маскираният певец” дружно с Геро, а в този момент и да е част от шоуто “Като две капки вода”. Познанството на дваната датира от 1998г. Тогава Маги стартира да прави комедийно предаване за кабелна телевизия Мсат. Търси подобаващ артист за водещ и някой от екипа му предлага Краси. Продуцентът незабавно го харесва и по този начин комикът дебютира на дребния екреан. Но Радков не е традиционенн водещ, той се изявява в предаването с костюм, без обувки, единствено по чорапи, написа " Филтър "

След това Халваджиян го ангажира в сериала " Морска сол ", само че най-забавната история, която продуцентът си спомня, е обвързвана с арест на Краси Радков. По това време артистът се снима в разнообразни функции в шоуто със скрита камера “Сладко отмъщение”.

“Краси имаше задача да играе брокер на недвижими парцели, а богат грък беше пристигнал при него, с цел да купува къща - споделя Маги - единствено че гръкът е наш човек и стартира да го прави на маймуна. Взе го за шарлатанин и даже повика полиция. Краси, без да знае, че ние в действителност на него му вършим скрита камера се изплаши доста. Пребледня, позеленя, напряко се побърка. В момента, в който видях по какъв начин го арестуват служителите на реда се тормозих да не получи инфарк. Разкрихме, че сме му създали номер и въпреки шокът да продължи още известно време, на неговото лице се видя облекчение. Даже по-късно го заведох на вечеря, с цел да го почерпя за всичко, което претърпя.”

Малко след епизода със скритата камера, Слави Трифонов предложения Краси за артист в шоуто си. Маги няма възражения, тъй като Дългия предлага на служителя му всекидневна работа и положителни възнаграждения.

“В следствие имах потребност от артисти като Краси и доста съжалявах, че съм го изпуснал, само че това е шоубизнесът - признава Маги - той е артист с неизчерпаема сила. Не стопира да забавлява хората и когато не работи. Популярността въобще не го е замаяла. Не е от хората, които като придобият популярност стават сложни за другарство. С него постоянно ми е доста прелестно да си приказваме.”



var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

Краси Радков оправдава доверието на продуцента и в “Като две капки вода”. Макар да няма особени гласови данни, репетира съзнателно, а превъплъщенията му са забележителни като актьорски достижения. С облика на огромния Тодор Колев, Радков за малко да завоюва първото място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР