Магдалена Георгиева вероятно утре ще бъде избрана за "Мис Варна

...
Магдалена Георгиева вероятно утре ще бъде избрана за "Мис Варна
Коментари Харесай

Първо в Скандал! Магдалена Георгиева става Мис Варна утре


Магдалена Георгиева евентуално на следващия ден ще бъде определена за "Мис Варна 2019 ", научи "Скандал " от хора от стилните среди.

Тя е другарка на "Мис България 2016 " Габриела Кирова и е нагласена да завоюва купата, настояват хора измежду уредниците на състезанието. Той се прави от компанията "Вип Фешън Груп ". Двете миски станаха известни с рекламирането на кашкавали, мръвки и суджуци на Димитър Маджаров. Георгиева е родена във Варна и е на 19 години. Професионален модел е от 4 години във Вип Фешън Груп. "Реших да вземам участие в състезанието, тъй като възприятието да съм на сцена е неповторимо, а точно сцената на Мис Варна е единствена по рода си. Вярвам че съм почтена претендентка за купата,, Мис Варна’’ и ще се показва по най- положителния метод, с цел да я печеля ", разяснява тя самата пред Будна Варна преди няколко дни. Според нея една мис би трябвало преди всичко да е добър човек, да има естествена хубост и сексапил. Освен това да поддържа външният си тип и да развива своя разсъдък.

Нейната другарка Габриела Кирова се твърди, че е близка до пловдивския предприемач и производител на млечни и месни артикули Димитър Маджаров. От известно време е предходна модата на секретарките, а в този момент са на път миските. Колко баджанаци е навъртяла Мис България 2016 година Габриела Кирова, по известна в обществените мрежи като Габриела Киров, никой не може да каже, писа скоро Аларма. Злите езици приказват, че изхранващата се с реклама някогашна миска с гръцка жила, си умирала да прави реклама на мъжете, през чиито кревати минавала, като се снимала с техни артикули или се отбелязвала на празненства на компаниите им. Кои са забавните мъже, чиито „ артикули “ „ популяризира “ хубавицата. Следваме профила й в обществените мрежи gabrielakirov и се натъкваме на забавни „ попълнения “. От фирмените празненства на Хидрострой Варна, където държала за рекламата единия от притежателите, до „ кашкавалчетата “ на Димитър Маджаров. В профила й попадаме на фотография, на която крепко е стиснала пред гърдите си питката на Маджаров.

Рекламира го момичето в Дортмунд, където е на ревю с предприемача. Явно предприемачът е удовлетворен от услугите й, тъй като се е погрижил нищо да не й липсва. Само дето не е решил, че предлагащата Вип- услуги моделка от организация Вип Фешън Груп. в родната Варна, си умира да демонстрира „ рекламодателите “ си. И то все от Дортмунд. Две фотоси с кашкавалчетата на Маджаров и останалите с на елена с рогата, без рогата, на жена му на спонсора с рогата, пред камината, на парапетите, на стълбите, полегнала, поседнала, подпряна, с лъва, без лъвицата, с палто, без палто върху златен диван, начело, откъм гърба, всячески. Рекламира си момичето и пет пари на дава за нищо, и за какво да й пука, като зад тила й е „ застанал “ и крепко я е подпрял с рекламата си маститият предприемач и спонсор Димитър Маджаров. Друго си е да те “рекламира” миска.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР