Магазините в китайския град Ухан, който бе в центъра на

...
Магазините в китайския град Ухан, който бе в центъра на
Коментари Харесай

Ухан се възстановява: магазините са отворени, автобусите и метрото се движат

Магазините в китайския град Ухан, който бе в центъра на епидемията от новия ковид, бяха отворени още веднъж през днешния ден, откакто управляващите отстраниха още антивирусни ограничения, които задържаха десетки милиони хора вкъщи за два месеца, съобщи Асошиейтед пресв понеделник.

Автобусите и метрото в Ухан бяха пуснати в придвижване. От събота са отворени и железопътните гари.

Местните управляващи са получили предписание да възстановят производството, търговията и другите промишлености, само че към момента има предохранителни ограничения при завръщането на хората на работното им място.

Контролът върху пътуванията в по-голямата част от провинция Хубей, чиято столица е Ухан, бе отстранен на 23 март. Ограниченията за овакантяване на града се чака да бъдат анулирани на 9 април.

" Толкова съм разчувствана, желае ми се да викам ", съобщи в пешеходна зона жена, която се показа единствено с името Кет. Тя описа, че е учителка в източния град Нанцзин (Нанкин) и е била на посетители при родственици в Ухан, когато в края на януари управляващите блокирали града. " След два месеца затворена ми се желае да скачам ", съобщи Кет и добави, че желае да си навакса с извършването на покупки.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР