Магазините на телекома продължават да работят с намалено работно време

...
Магазините на телекома продължават да работят с намалено работно време
Коментари Харесай

А1 започва кампания за дигитална солидарност, за да помогне на хората да ограничат социалните си контакти

Магазините на телекома не престават да работят с понижено работно време и ограничавания за едновременен достъп на клиенти

А1 стартира акция за цифрова взаимност с клиентите си, която има за цел да ги насърчи да останат по домовете си и да не поемат непотребни опасности от разпространяване на ковид. Първата стъпка от акцията е, че от 16 март (понеделник), в границите на 30 дни, А1 ще даде гратис на своите ТВ клиенти над 200 ТВ канала. Те ще бъдат отключени за клиентите, без значение на какъв абонаментен проект са били преди изключителното състояние.

Александър Димитров, основен изпълнителен шеф на А1 България, разяснява решението на компанията: „ Наясно сме какъв брой стрес и промени в метода на живот носят изключителните ограничения от пандемията на COVID-19 и знаем, че в допълнение към наложителните способи за предварителна защита, доста хора ще прекарват повече време вкъщи, със фамилията, постоянно пред тв приемника. Ето за какво, като компания, която се грижи за своите съграждани и в устрема си да облекчим обстановката, взехме решение да дадем над 200 телевизионни канала гратис, с цел да предложим неограничена информация и многообразие в дома на нашите клиенти. Ние сме съпричастни и ще създадем всичко допустимо да помогнем на обществото да се оправи с сложната обстановка. Затова нашият апел е: бъдете рационални, останете у дома с Вашите близки и се информирайте и забавлявайте с вашата обичана телевизия. “



Следващата стъпка от акцията за цифрова взаимност на А1 ще бъде ориентирана към частните клиенти, които употребяват мобилни уcлуги от компанията. На 18 март (сряда) частните клиенти, като се изключи тези на предплатени карти, ще могат да се възползват от еднократен бoнус от 10 000 MB мобилен интернет на оптималната скорост, без значение от тарифния проект, който употребяват сега. За да се възползват от бoнуcа, клиентите би трябвало единствено да влязат в мобилното приложение Моят А1 или секцията на Моят А1 на A1.bg и да задействат пакета от специфичната секция. Мобилният интернет ще важи за 30 дни след активирането му.

Магазините на телекома, като се изключи тези в молове и търговски центрове, ще продължат да работят, само че при понижено работно време до 18:30 часа, а в обектите ще се позволяват до трима клиенти по едно и също време. Ситуацията в България продължава да трансформира всекидневието на всички в страната.

Още преди да бъде оповестено предходната седмица, А1 прикани своите клиенти да употребяват новите технологии, с цел да лимитират излизанията си до магазините на компанията. Използването на каналите за самообслужване е несъмнено, бързо и комфортно, по тази причина екипът на А1 подсигурява тяхната надеждност даже и в усложнената конюнктура в страната:

* Сметките могат да бъдат платени елементарно и комфортно през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg.

* Мобилното приложение Моят А1 разрешава на клиентите да ръководят всичките си услуги. С него те могат да наблюдават настоящото си ползване, да прибавят спомагателни пакети, да ревизират фактурите си, да заплащат сметките си и даже да получават лични предложения.

* Хората, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване, което отстранява потребността от физическо посещаване в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки ден, експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на услугата А1 Видео асистент.

* Подробна информация за продуктите и услугите на А1 може да бъде открита и в профилирания портал за самообслужване help.a1.bg. В него могат да бъдат открити най-често задаваните въпроси по отношение на услугите интернет, телевизия, домакински телефон и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР