Магазините на Декатлон (Decathlon) временно ще затворят в руската столица

...
Магазините на Декатлон (Decathlon) временно ще затворят в руската столица
Коментари Харесай

Голяма верига затваря магазините си в Москва

Магазините на " Декатлон " (Decathlon) краткотрайно ще затворят в съветската столица Москва на 26 юни, оповестиха чиновници на веригата за спортни артикули пред The ​​Moscow Times. Онлайн магазинът на компанията към този момент спря да приема поръчки, съобщи „ Медуза “.

Магазините ще останат затворени, до момента в който не бъде допустимо да се открият непрекъснати доставки за попълване на асортимента. Ръководството на компанията даде обещание на чиновниците, че няма да има съкращения и магазините сигурно ще възобновят работа. Официално от Decathlon към момента не са коментирали информацията.

В края на март френският холдинг за търговия на дребно Familiale Mulliez, който има Decathlon, разгласи краткотрайното прекъсване на мрежата за спортни артикули в Русия заради логистични проблеми. Тогава бяха затворени към половината от минимум посещаваните магазини на Decathlon. От началото на войната в Украйна повече от хиляда непознати марки оповестиха преустановяване или прекъсване на активността си в Русия. Те се изтеглиха от съветския пазар в символ на митинг против непредизвиканата военна експанзия против Украйна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР