Магазинери и дистрибутори в Бургас буквално пропищяха от нагъл мъж,

...
Магазинери и дистрибутори в Бургас буквално пропищяха от нагъл мъж,
Коментари Харесай

Магазинери в Бургас пропищяха от нагъл мъж, който го обира надлъж и нашир

Магазинери и дистрибутори в Бургас безусловно пропищяха от безочлив мъж, който от няколко месеца не стопира да краде от хранителни магазини в града. Поредният му „ удар “ е отпреди 3 дни в центъра на града, написа Флагман бг.

От фрагментите, които ни предоставиха се вижда, че крадецът - на забележима възраст сред 35 и 40 година влиза в комерсиалния обект и се насочва към щанда за млечни артикули в дъното, оглеждайки се бързо и много чевръсто взима 2 огромни части кашкавал и ги прибира в раницата си.

Служителите в магазина съумяват да видят кражбата в действително време на охранителни камери, само че до момента в който пробват да спрат мъжа, той хуква да бяга и те не съумяват да го догонят. При преглеждането на записите, дистрибуторите, които зареждат обекта, оповестяват, че въпросният им е прочут, защото доста от клиентите им се оплаквали от него.

Ако го познавате или имате каквато и да е информация за него, свържете се с редакцията на Флагман.БГ, с цел да помогнем по-бързо крадецът да бъде разпознат и арестуван. Отнетата стока е с оскъдна стойност, само че въпросът е кардинален.

„ Ние си плащаме като пазарим. Защо би трябвало да има такива, които не го вършат? Те по-специални ли са от нас? Просто постъпката е грозна и след това откраднатото се заплаща от чиновниците в магазините “, разясняват хора от сектора.

Вижте видетото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР