Магазинът на Epic Games може да чупи рекорди и на

...
Магазинът на Epic Games може да чупи рекорди и на
Коментари Харесай

Все повече потребители на Steam използват VR устройства

Магазинът на Epic Games може да чупи върхове и на външен тип да е сериозна конкуренция на Steam, само че платформата на Valve не изоставя растежа си. Това става от оповестени тези дни данни на SteamDB.

От тях излиза наяве, че неотдавна е бил подложен следващия връх в историята на най-популярната платформа за цифрово разпространяване на PC игри. Достигнат е следващ връх в броя на по едно и също време играещи – 18 801 944 консуматори. По този метод, остарелият връх от 18 537 490 индивида, играещи по едно и също време, от средата на януари 2018, към този момент е в историята. По някаква причина обаче, прецизират от SteamDB, има с един милион по-малко играчи, играещи игри спрямо предишния връх тук.

„ Steam счупи своя личен връх по най-вече по едно и също време играещи играчи онлайн, който държеше в последните две години. Предишният връх беше 18 537 490 консуматори. И към момента се повишава!

Но има към един милион по-малко играещи, които са в играта (5.8 милиона против 7 милиона преди две години), написаха от уеб страницата в обществената мрежа Twitter.

Според данни на друга медия, които бяха оповестени неотдавна, излиза наяве също по този начин, че от ден на ден Steam консуматори употребяват устройства за виртуална действителност. Според информация на Road to VR, играещите виртуални прекарвания, свързани със Steam наброяват 1.3 милиона индивида месечно. Така, излиза наяве, че растежът на VR геймърите на годишна база тук е със 75%. От медията залагат, че до края на актуалната година, този брой ще се усили до 2.75 милиона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР