Мафията си поиска държавата. Мафията безцеремонно иска да удари върха

...
Мафията си поиска държавата. Мафията безцеремонно иска да удари върха
Коментари Харесай

Гюров: Мафията си поиска държавата

Мафията си изиска страната. Мафията безогледно желае да удари върха на парламентарната ни република - Народното събрание. Това съобщи ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров по време на дебата по желаната оставка на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

" Мафията прави днешния съдбоносен ход за дестабилизиране на страната. Едно е ясно - става дума за пари. Това е показна офанзива против индивида на един от най-високите постове в страната ", отсече Гюров.

Той дефинира поисканата оставка като " почистване на сметки ". Гюров добави, че Никола Минчев е един от най-успешните ръководители.

" Македонският сюжет е подправен. Няма никакви секрети сделки, всичко е небивалица на индивида от диванчето, който искаше да продаде националния интерес против спогодба за отпадане на визите за българите за Съединени американски щати ", сподели Гюров от парламентарната естрада.

" Гласуването на оставката на Никола Минчев е тест. Днес мафията ще си преброи гласовете в залата. Задкулисието влиза в нова коалиция ", добави ръководителят на ПГ на " Продължаваме промяната ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР