"Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! Дано решението

...
"Мафията ще се бори срещу честните избори докрай! Дано решението
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Мафията ще се бори срещу честните избори докрай!

"Мафията ще се бори против честните избори до дъно! Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласоподаване да е просто човешка нелепост. "

Това написа във фейсбук профила си Диана Дамянова, PR експерт и началник на предизборния щаб на Политическа партия "Продължаваме смяната " в коментар за решението на ЦИК за преброяване на разписките.

"Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласоподаване да е просто човешка нелепост. Защото на мен ми се коства, че ни се готви сюжет по Тръмп - нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, точно посредством това ръчно преброяване, където "експертите " на ГЕРБ са същински специалисти и след това... помните ли?.... ами след това възмутени жители атакуват каквото тук играе ролята на Бял дом.

Иначе ръчно преброяване на резултатите от машинното преброяване, би бил просто цирк, в случай че не е част от същински сюжет за опорочаване на изборите.

От което пък следва, че мафията очевидно има някакви резултати, разнообразни от обществено известните. И е подготвена да направи всичко, даже нахлуване над тукашния Бял дом, за да не допусне да бъде победена ", написа Дамянова.

"Срещу това ние можем да създадем единствено едно - да излезем да гласуваме, толкоз всеобщо, че следващата им операция да потъне в нашия всеобщ избор.

Просто заведете трима свои близки, говорете, убеждавайте ги, разкажете им истината и не им позволявайте да съумеят, като обезверят хората в силата на вота ", приканва тя в профила си във Facebook.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР