Мафията постигна своето след 2 дни изнасилване на цялата нация,

...
Мафията постигна своето след 2 дни изнасилване на цялата нация,
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: ПП и ДБ трябва да напуснат парламента веднага!

Мафията реализира своето след 2 дни обезчестяване на цялата нация, страна и остатъците от народна власт в полумъртва България

Мафията, както събирателно назоваваме олигарсите, глобените, корумпираните политици и съветските марионетки във всяка сфера на живот в България, през вчерашния ден реализира своето с избирането на Вежди Рашидов след 2 дни обезчестяване на цялата нация, страна и остатъците от народна власт в полумъртва България.

Полумъртва вследствие на всичко, което правят тези социопати.

За тях беше значимо непременно след злополуката на тези избори с изборната интензивност и тяхното делегитимиране да ръководят с парламент на малцинството дали своят вот българи, да реализират този парламент да проработи и да съумеят да си поемат мирис, да се огледат и да решат по какъв начин да създадат държавно управление с поддръжката на комунистите, което да показват за експертно, безпартийно, на националното избавление, знаете всичките им нелепости с които обличат тези с които ще крадат.

Политическа партия (макар да са ми ясни Асен Василев и Даниел Лорер), както и Демократична България, нямат място в този парламент към този момент.

Редно е да го изоставен незабавно.

Всъщност не е редно, а е наложително, тъй като другояче стават съучастници в закононарушенията, които се канят да правят в Народното събрание изброените при започване на този пост.

Разбирам, че в Политическа партия и Демократична България има хора, които имат всевъзможни стопански ползи да са в Народното събрание и освен стопански, а да са защитени от корист с власт, която неизбежно ще се случи в новата Задруга на злото от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Нинова и Янев.

Но това не е опрощение да жертват всички българи.

Тази Задруга на злото е доста по-зла от всичко, което сме виждали до момента, тъй като Господарят им в Москва се гърчи и плюе отрова натъпкан в ъгъла преди своя край, само че край с мъка, който може да продължи доста дълго.

Затова Политическа партия и Демократична България би трябвало да изоставен Народното събрание незабавно!!!

Не слушайте тези, които измежду тях съставляват Юда, тъй като в Библията е казано за него:

“Тогава сатаната влезе в него (Йоан 13:27). “

Стефан Гамизов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР