Мафията не е възможна без политиците, а те са основната

...
Мафията не е възможна без политиците, а те са основната
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Мафията е болест, с която трябва да се борим

Мафията не е допустима без политиците, а те са главната причина тя въобще да съществува. Това разяснява пред " Дарик " кандидат-депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Според него мафията не съставлява някакво въобръжаемо измерение, а е изцяло действителна и даже може да смъква държавни управления.

„ Това е болест. Това, че тя не попада в учебниците по медицина, не значи, че не е болест. Всички ние, които не сме заболели от нея, стоим и гадаем за какво тези хора са такива, само че ние в никакъв случай няма да разбираем, тъй като не сме заболели от това. Просто би трябвало да се борим с тази болест и би трябвало да я разкараме “, изясни той.

Ицо Хазарта разяснява и новото си парче, озаглавено, в което с надсмешка подлага на критика политическите си съперници. Той изясни, че написването на песента е било предизвикано от " невероятната дивотия, която мъчно може да бъде разказана " в Народното събрание.

" Хип-хопът постоянно е било мястото, в което аз съм свободен да изразя мнението си и да го направя по този начин както е. Затова направих тази ария ", сподели Хазарта.

Той се спря и на няколко изречения от текста на песента като тази, в която разказва еднопосочно водача на ГЕРБ Бойко Борисов: " санирам и малко скъпо асфалтирам, упражнявам с Реал Мадрид на стадиона, добре, че щерка ми е в Барселона ". За нея Хазарта изясни, че засяга " съответен човек ", който е явен за всеки и който " може доста елементарно да опровергае " обвиняванията, изредени в стиха.

" Преди години той умееше да приказва доста тъкмо и ясно, то и по тази причина толкоз доста хора го харесвахме. Но той спря да приказва тъкмо и ясно и по тази причина няма да спре тази тематика до момента в който не се каже ясно кое по какъв начин е ", разяснява политикът.

Петров даде и своето мнение по отношение на политическите сили, които интензивно употребяват тематиките за Русия и Северна Македония. Според него скоро те ще станат " напълно ненужни ", защото играят по тънката струна на хората.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР