Мафиотското убийство на Алексей Петров е отмъщение за смъртта на

...
Мафиотското убийство на Алексей Петров е отмъщение за смъртта на
Коментари Харесай

Има ли общо между убийствата на Алексей Петров, Къро и смъртта на брат Галев

Мафиотското ликвидиране на Алексей Петров е възмездие за гибелта на висаджийския необут Красимир Каменов-Къро, твърди вестник Уикенд, представен от " Флагман ". В обширна разработка изданието прави прилика сред показната екзекуция на Къро и тази на боса на " Лев инс ", цитирайки данни от следствието.

" Работи се по няколко съществени версии, измежду които са бизнес спор, мафиотска вендета и персонално възмездие ", споделя осведомен с досъдебното произвеждане.

Петров е премахнат, тъй като бил връзката сред физическите причинители на убийството на Къро и поръчителите. Твърди се, че убийството на Къро е било уредено в България поради желанието му да свидетелства пред федералните служби на Съединени американски щати за връзки на високопоставени политики с криптокралицата Ружа Игнатова. Твърди се, че Къро е трябвало да даде свидетелствуване, подкрепени с документи посредством конферентна връзка дружно с Васил Божков.

За професионалната екзекуция на Къро са били наети 9 индивида, облечени с униформи на американската работа за битка с трафика на опиати ДЕА. Неофициално се твърди, че част от тях са българи, живеещи от години в ЮАР и работещи за така наречен Братя Галеви.

Само седмица след разстрела на Къро единият брат Галев – Ангел Христов мистериозно умря, сякаш от инфаркт, а и до през днешния ден не е ясно по какъв начин въобще се е прибрал в България.

" Едва ли в миналото мафиотският ребус, обвързващ убийствата на Къро, Ангел Христов и Алексей Петров ще бъде развързан. Има разнообразни версии, някои от тях взаимно изключващи се, само че общото е едно – трите случая са свързани ", уверен е столичен антимафиот.

Той самият е податлив да има вяра, че Алексей Петров е премахнат за възмездие от хората на Къро.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР