Мафиотите са много хитри, те никога не заплашват или подкупват

...
Мафиотите са много хитри, те никога не заплашват или подкупват
Коментари Харесай

Ловецът на мафиоти Алфонсо Сабела: Беше невъзможно да ме подкупят

„ Мафиотите са доста хитри, те в никакъв случай не заплашват или подкупват някого, за който знаят, че няма да надвият. Не са ме подкупвали, тъй като знаеха, че е невероятно ”, съобщи италинският магистрат Алфонсо Сабела. Той стана прочут с интервенцията „ Чисти ръце” в Италия, при която бяха хванати над 100 представители на властващата мафиотска фамилия – „ Коза Ностра "

Когато страната желае, тя може да се оправи с престъпността. Италианската страна има силата и опциите да се пребори с всевъзможен тип незаконна активност. Проблемът е в корупцията, счита Сабела.

По думите му следствията на магистратурата в Рим са разкрили, че съществува " един механизъм, една система, която стига чак до сърцето на общината на Рим ". Мафията е взема решение кой да бъде назначен на дадена служба, по какъв начин да бъдат разграничени парите в бюджета на общината, акцентира той.

Сибела означи, че ролята му в италианската столица е била странна и спорна, тъй като е трябвало да пази законността в римската община, която би трябвало да действа, стъпила на законността.

Сега мафията разбра, че е доста по-лесно да си купиш в страната. Аз това видях в Рим - видях, че мафията не атакува страната, тя просто си я купуваше, заключи антимафиотът.

Според него корупция в Италия е проникнала доста дълбока, само че последните държавни управления най-сетне е реализирано " нещо съществено в битката с корупцията ". За страдание, корупцията е достигнала до безусловно всички равнища на нашата страна, безапелационен беше Алфонсо Сабела.

Сабела е за повторно в България за представянето на втората си автобиографична книга „ Заразената столица”, заяви още Нова телевизия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР