Мафиоти и терористи може да влязат у нас под прикритието,

...
Мафиоти и терористи може да влязат у нас под прикритието,
Коментари Харесай

Терористи и мафиоти влизат у нас като украински бежанци

Мафиоти и терористи може да влязат у нас под прикритието, че са бежанци от Украйна. Това излиза наяве от признатия от служебното държавно управление проект за ръководство на границите и връщане на жителите на трети страни, който е бил направен от Министерство на вътрешните работи.
В проекта се преглеждат няколко сюжета за незаконата миграция в Европа и по какъв начин ще бъде наранена България.
" В разследване на военните дейности в Украйна съществува действителна опасност с бежанския поток от Украйна в страната да влязат престъпно проявени или свързани с терористични групировки лица. Установени са случаи, при които украински жители от мъжки пол правят действия, свързани с подкрепяне вторичните придвижвания на противозаконни мигранти, без явна връзка с военните дейности в Украйна.
Предвид продължаващата инвазия в Украйна, се чакат световни стопански последствия от военния спор, които дружно с филантропичната рецесия ще продължат да генерират бежански потоци, поставяйки в риск както обществената, здравната, по този начин и системата за сигурност на страната ", твърди вътрешното министерство в разбора си, който е част от националния проект.
Служебното държавно управление е създало два разновидността, по които може да се развива бежанската вълна от Украйна, излиза наяве от документа.
В първия вид съществува изпреварваща информация по отношение на опцията за нахлуване на огромни групи от лица, в резултат на военно-политическия спор и последвалата рецесия.
Развитието на обстановката в този вид допуска съществуването на задоволително време за обмисляне на дейностите, силите и средствата, нужни за приемане и обезпечаване на лицата, потърсили краткотрайна протекция в страната, твърди кабинетът.
Вторият вид е при положение на ненадейно всеобщо нахлуване на чужденци през държавната граница, в резултат на спорове и рецесии в близки до България страни.
При този вид обстановката ескалира в къси периоди и допуска бърза реакция на органите на изпълнителната власт и навреме адаптиране на предварителните проекти за деяние към създалата се конюнктура.
Демографският взрив в Африка и Азия ще усили миграционния напън върху външните граници на Европейски Съюз, ще нараства броя на мигрантите от Северна Африка. Подтикващите и привличащи фактори ще продължат да играят значима роля в търсенето на по-добър живот, като мигрантите ще продължат да вършат опити да доближат Европейски Съюз като привлекателна дестинация.
Някои трети страни ще употребяват незаконната миграция като инструмент за „ изнудване “ на Европейски Съюз и/или съответни държави-членки. Държавите на генезис на мигрантите ще се възползват от миграцията като инструмент, с цел да упражняват въздействие в интернационалните връзки (например, претенции за ефикасна интеграция на мигрантските диаспори в ЕС), твърди още анализът на държавното управление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР