Маестро Енио Мориконе, който почина на 91 години, е написал

...
Маестро Енио Мориконе, който почина на 91 години, е написал
Коментари Харесай

Вижте с какви думи Енио Мориконе се сбогува със съпругата си и всички хора

Маестро Енио Мориконе, който умря на 91 години, е написал писмо, адресирано до брачната половинка му, в което се прости с нея. Това оповестява изданието ”Куриере каузи Сера”, коет на следващия ден ще разгласява писмото.
Писмото му носи заглавие: "Най-болезненото довиждане. До брачната половинка ми. " Издиктувал го е на своя другар и юрист Джорджо Асума. В текстът се споделя, че той се надява хората да схванат какъв брой доста ги е обичал, а към брачната половинка си още един път той удостоверява обета си и любовта си.
Ето какво написа гениалният композитор:
Аз Енио Мориконе починах.
Съобщавам го по този начин на всичките си най-близки другари, които постоянно са били до мен, както и на далечните. Пращам ви огромната си любов. Отдавам специфична респект на Пепучо и Роберта, които в последните години бяха повече от другари за нас. Причината, която ме подтикна да се обърна към вас по този метод и да пожелая заравяне в доста стеснен фамилен кръг е една единствена- не желая да трежова никого.
Поздравявам с доста любов Инес, Лаура, Сара, Енцо и Норберт, за това че споделиха с мен и фамилията ми огромна част от своя живот. Искам да загатна с обич и моите сестри Адриана, Мария, Франка и техните близки, и да им удостоверявам какъв брой доста съм ги обичал всичките. Силно, надълбоко и голямо довиждане към децата ми Марко, Алесандра, Андреа, Джовани, моята снаха Моника и към моите внуци Франческа, Валентина, Франческо и Лука. Надявам се да схванат какъв брой доста ги обичам. И последно, само че не на последно място Мария. На нея удостоверявам невероятната обич, която ни държеше дружно и която с голямо страдание оставям. Към нея е най-болезненото ми довиждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР