Мъдро и без конфликти преминава 23-тата отчетно изборна конференция на

...
Мъдро и без конфликти преминава 23-тата отчетно изборна конференция на
Коментари Харесай

На извънредна отчетно-изборна конференция СДС избира ново ръководство на партията

Мъдро и без спорове минава 23-тата отчетно изборна конференция на Съюза на демократичните сили. Кандидати за поста Председател на Съюз на демократичните сили са Д-р Антон Койчев и Румен Христов. На провелата се среща във Варна те обявиха решителността си да водят положителна акция, насочена към възраждането на Съюз на демократичните сили. И двамата акцентираха ролята на Съюз на демократичните сили като честен стожер на демокрацията и поръчител за проевропейското бъдеще на България.

Д-р Койчев акцентира, че Съюз на демократичните сили е демократична партия и ръководителят на Съюз на демократичните сили е пръв измежду равни. Но това въобще не значи, че ще бъде склонен с позиции, които не подхождат и носят щета на достоверното Съюз на демократичните сили. Румен Христов на собствен ред посочи вижданията си за бъдещата съдружна политика на синята партия. Според него тя би трябвало да е гъвкава – една по време на евроизбори, друга за локални избори и напълно друга при парламентарен избор.

Делегатите одобриха и политическа декларация оповестена в уеб страницата на Съюз на демократичните сили.

„ Политическа декларация на 23-та Национална конференция на Съюза на демократичните сили

Съюзът на демократичните сили,

като изразител на достоверната дясна политика в България,

като първата политическа мощ, труженик за евроатлантическото участие на България.

Приема за своя съществена политическа цел достойния живот на българите, като европейски жители, с европейски приходи.

Ние оценяваме българското председателство на Съвета на Европа като сполучливо довеждане докрай на процеса на пълноценната ни европейска интеграция, сложена като национална идея и почнала по време на държавните управления на Съюз на демократичните сили.

Ние сме безапелационни в позицията си, че концепцията за България, като част от Обединена Европа, включва интеграция в защитата, граничната сигурност, външната политика, битката с корупцията.
Ние сме ЗА все по-тясната интеграция на България в структурите на Европейски Съюз, а точно Банковия съюз, Еврозоната и Шенген.

Ние сме ЗА свободната пазарна стопанска система. Ние сме ПРОТИВ несъразмерните регулации и администрация, които са ненужни, спъващи развиването на стопанската система или опитващи се да постановат изкуствено, ляво обществено инженерство и обмисляне.

Ние сме ЗА фамилните полезности, обичайни и основополагащи, както за българския народ, по този начин и за европейската цивилизация. В основата на всички наши политически дейности и цели е родолюбието. Ние сме ПРОТИВ демократичното деградиране на обществото в обезличена маса от нихилисти и егоистични човеци, все по-рядко създаващи фамилни и родови връзки.

Ние имаме вяра в правото на всяка страна да резервира съществени принадлежности на самоуправление, посредством които всеки един от народите да може да избира, съгласно неговото лично историческо и културно развиване. Успоредно с това считаме всякаква трайна и дълбока културна и демографска замяна и размиване на към този момент съществуващи европейски нации за рискова, нездравословна и неморална.
Ние показваме безапелационното си противоречие с пасивното държание на българското държавно управление по въпроса с името на Македония и неучастието на България в договарянията сред Гърция и Македония. Това за нас е изменничество на националните ползи, защото името Северна Македония обгръща и области от територията на Република България.

Като се сплотява към тези хрумвания, Съюзът на демократичните сили стартира подготовка за Европейски и Местни избори 2019 година. “

Гласуването е извършено и сега се брои вота, резултата от който ще стане явен в късния следобяд.
/sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР