"Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази ситуация още през 2008

...
"Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази ситуация още през 2008
Коментари Харесай

Боян Чуков: Следва фаза 2, Киев и Одеса ще паднат

"Мъдрите американски анализатори предупреждаваха за тази обстановка още през 2008 година. Обясниха, че Украйна е най-червената от всички "червени линии " за Руската федерация. Тогава имаше изрично международно доминиране на Съединени американски щати и не слушаха предизвестията ", разяснява анализаторът Боян Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че първата фаза на интервенцията е завършила, следва фаза 2 - руснаците ще влязат в Киев, Одеса също ще падне. Чуков разяснява и последните изявления на Байдън и Зеленски.

"В думите на Байдън четем сред редовете - "Ние се отхвърляме от Украйна, ще ви поддържаме, само че американските въоръжени сили няма да се намесват. В последното изявление Зеленски съобщи, че желае да приказва с Путин и че Украйна може да остане неутрална страна. Той сега разбра, че е оставен самичък ", сподели Чуков.
Според него оповестените наказания против Русия действително укрепват позицията на Путин.

"През последните седмици американските медии стартират да извеждат Доналд Тръмп на напред във времето. С тази своя политика Съединени американски щати вкараха в обща прегръдка Китай и Руската федерация ", разяснява Чуков.

И означи, че китайски кораби навлязоха в териториалните води на Тайван, а китайски самолети навлязоха във въздушното пространство.

И добави, че пренареждането в международния ред е реалност, почнали са го Китай и Русия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР