Мадрид, Торино, Лондон - приказката на Аякс в Шампионската лига

...
Мадрид, Торино, Лондон - приказката на Аякс в Шампионската лига
Коментари Харесай

Аякс фрасна анемичен Тотнъм като гост и мисли за Мадрид

Мадрид, Торино, Лондон - приказката на Аякс в Шампионската лига продължава с цялостна пара, откакто холандския отбор реализира победа с 1:0 в гостуването си на Тотнъм Хотспър в първи мач от полуфиналите в Шампионската лига. Безценното попадение за амстердамци пристигна след 15 минути игра, когато Дони ван де Беек бе открит непокрит сред куп бранители „ в бяло” и от близко матира Юго Лорис, с цел да донесе по този начин скъпия триумф за отбора от Холандия.

Отборът на Аякс впечатли със зрялата и прелестна игра при визитата на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, като бе по-добър в огромна част от хода на срещата. Голям удар за Тотнъм бе насилствената промяна за Ян Вертонген в края на първото полувреме, който си удари ужасяващо главата в гърба на Тоби Алдервайрелд и трябваше да напусне благодарение на медицинските лица на лондончани, откакто не съумя на личен ход.

Това бе и първа загуба за Тотнъм в новия му дом, откакто преди няколко дни и Уест Хем надви над „ шпорите” във Висшата лига.



Почетино направи четири промени на фона на последния мач на „ шпорите” във Висшата лига. Той започва с двама нападатели в лицето на Фернандо Йоренте и Лукас Моура. Промените се оформиха със завръщането в защита на Ян Вертонген и Киърън Трипиър в защита, като и Виктор Уанияма застана в средата на терена. Муса Сисоко остава на скамейката, откакто бе контузен за последните три мача на отбора. Хюн-мин Сон бе навън, защото е с насъбрани картони.

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Wanyama, Rose, Eriksen, Dele, Lucas, Llorente.@WilliamHill odds (18+) https://t.co/UTGkpi6vxV#UCL ⚪️ #COYS pic.twitter.com/Z5KPWVoYqD
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 30, 2019
Тен Хааг не изненада с избора си, като единствената смяна за отбора му от мача с Витес за състезание бе тази, че Давид Нерес стартира на мястото на Каспер Долберг в офанзива.

All names!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР