Мадрид. Испанската полиция е разбила българска банда, която е установила

...
Мадрид. Испанската полиция е разбила българска банда, която е установила
Коментари Харесай

The Local : В Испания е разбита българска банда, занимаваща се с проституция

Мадрид. Испанската полиция е разрушила българска тайфа, която е „ открила цялостен надзор “ върху проституцията в южния курорт на Испания „ Марбела “, написа The Local.
„ Операцията, извършена при съдействието на българската полиция и на полицейската организация на Европейски Съюз, е довела до ареста на 34 обвинени членове на бандата и до освобождението на 13 жертви, които са били заставени да проституират “, сочи испанската полиция в публично свое заявление. Групата е набирала млади дами от небогати области на България, водейки ги до Испания, където са били заставяни да проституират по улиците на Пуерто Банус – първокласен яхтен и казино-комплекс край „ Марбела “.
„ При отвод те са били атакувани, а членовете на фамилиите им в България – заплашвани “, написа в формалното заявление. Бандата също по този начин е карала дамите да крадат кредитни карти и други полезности от клиентите. Случаят е стартиран през септември 2014 година, откакто българска оповестява на полицията, че е избягала от хора, които са я карали да работи като продажница.
„ Разследването разрешава на проверяващите да потвърдят, че първите арестувани експлоататори не са работили сами, а са били част от голяма интернационална мрежа, настояща главно в Испания и в България, която е целяла да реализира цялостен надзор върху проституцията на крайбрежията на Марбела “, написа в формалното заявление на полицията.
Полицията е задържала 26 обвинени в Испания и осем в България. Не се оповестява по кое време тъкмо са осъществени задържанията. По време на интервенцията са направени обиски на 36 адреса в двете страни.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР