МАДРИД (AP) — Жирона се опитва да намали очакванията, след

...
МАДРИД (AP) — Жирона се опитва да намали очакванията, след
Коментари Харесай

Лидерът в испанското първенство Жирона се опитва да намали собствените си очаквания след впечатляващото начало на сезона

МАДРИД (AP) — Жирона се пробва да понижи упованията, откакто се потвърди като същински кандидат за купата в испанската лига с най-голямата си победа до момента в историческо начало на сезона.

Изявена победа с 4-2 над защитаващия първенеца Барселона в неделя сложи каталунския клуб в еднолично владеене на първото място покрай средата и сподели, че може да има всичко належащо, с цел да бъдете в крайник с нормалните сили в испанския футбол.

Но треньорът Мичел Санчес бързо означи, че спечелването на лигата към момента не е главната цел на тима. Той призна, че Жирона може да се стреми към освен това от отбягване на изпадане, което беше главната цел при започване на сезона, само че е прекомерно рано да се мисли за опцията да вдигне трофей.

„ Мисля, че математически избегнахме намаляване, което беше задачата “, сподели Мишел. „ Не мисля, че можем да се оправим с Барселона, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид и да спечелим лигата. Това не е нашата цел. Но сме доста удовлетворени. Днес футболните фе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР