Мъдри съвети за живота, които ще ви спестят много проблеми

...
Мъдри съвети за живота, които ще ви спестят много проблеми
Коментари Харесай

Мъдри съвети за живота: Хората не се променят, те свалят маските си

Мъдри препоръки за живота, които ще ви спестят доста проблеми

Бракът не избавя от проблеми, нито от празнотата и самотата. Партньорът няма да компенсира вашия личен недостатък, а в противен случай, той или ще го затвърди, или ще го подмине и единствено вие би трябвало да се справите с него.

Всеки има собствен личен живот и собствен личен избор. Не се фокусирайте върху дефектите в този избор. Ако имате подозрения, не продължавайте. Ако смятате, че не е вашия човек, пуснете го да си тръгне. Всеки има право на собствен личен път и своите неточности. Така се построява неповторимият ни живот, споделят психолозите.

Тези неща няма да ви ги кажат даже най-близките хора.

Бракът не избавя от проблеми, нито от празнотата, нито от самотата.

Няма да ви кажат, че е по-честно и по-правилно да останете сами, в сравнение с да се вкопчите в този вид, който е просто единственият заради страха, че няма да се появи различен.

Децата не постоянно значат цялостно благополучие. Това са проблеми, липса на сън, време, а от време на време и на живот. Ако го осъзнаете, това е добре, само че в случай че имате илюзията, че с раждането на дете животът ви ще мирише на рози – помислете добре, дали въобще би трябвало да имате деца.

Взаимоотношения – това е взаимна отговорност и в случай че всеки ще бъде виновен за себе си, а не за колегата, по-добре да сте сами.

Тези фамилии, които смятате за идеални, имат свои проблеми и секрети. Няма идеални фамилии.

Цялата “любов ” бързо свършва. Ако не сте се научили да говорите, почитате, да се грижите един за различен, тогава не трябва да влизате в връзки. Не оставайте дружно.

Повечето двойки се лъжат един различен по отношение на секса. Жената имитира оргазъм, мъжът смята спазъма на члена за непосредственост. И двамата завършват неудовлетворени и ядосани. Научете се да говорите почтено за своите полови стремежи – научете се да говорите за всичко.

Ако през цялото време вие и вашият сътрудник нямате нищо общо, тогава надали ще се появи по-късно. Следователно, след известно време, не се оплаквайте, огледайте се кого избирате.

Научете се да признавате грешките си. Ако сте разбрали, че сте сбъркали с избора и това не е вашия човек, напуснете го незабавно.

Хората не се трансформират. Те просто се разкриват и смъкват маските си. Ти със своята обич в никакъв случай няма да промениш някого. Ако човек реши, че сте полезност, поради която може да промени живота си – това е неговият избор. Но, в случай че решите да поемете функционалността на положителния магьосник – вие сте глупак.

Никоя духовна процедура не може да ви избави от същинските проблеми. Това, че сте спрели да виждате проблемите, не значи, че те са изчезнали. Затова решавайте проблемите реалено с съответни дейности.

Не живейте по препоръките на други хора и не допускайте във вашия вътрешен свят и в света на вашето семейство непрофесионалисти. „ Кухненската логика на психиката “ е добра като метод за облекчение на напрежението, само че доста неприятна като система от ефикасни промени. Обикновено се свежда до замяна на мозъчни хлебарки.

С мъжете е просто: те би трябвало да бъдат подкрепяни, изслушвани, хранени, да им се дава и да не им се лишава мястото в дома. С дамите е просто: би трябвало да говорите с тях и да им осигурите възприятие на обич и сигурност. Всички е просто, бъдете откровени, в случай че не желаете да се разделите с колегата си.

Създаването на семейство и раждането на деца би трябвало да е осъзнато, когато знаете за какво имате потребност от тях. Тук не работят непознатите отзиви и настройки на обществото.

Ако извършите неточност, простете на себе си и продължете напред. Животът е прекомерно забавен и хубав, с цел да го превърнете в пъкъл със личните си ръце.

Вижте още: Вана при болежка в краката. Забравете за безсънните нощи!

Следвайте тези мъдри препоръки за живота и бъдете щастливи!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР