Мадонна навърши 64 години преди няколко дни, но показа, че

...
Мадонна навърши 64 години преди няколко дни, но показа, че
Коментари Харесай

Провокацията все още не е чужда на 64-годишната Мадона

Мадонна навърши 64 години преди няколко дни, само че сподели, че провокацията към момента е нейна запазена марка. Тя чества на италианския остров Сицилия, където се снима пред мраморен олтар, облечена в розова флорална рокля. Под един от фрагментите Кралицата на попа написа в Инстаграм - " Исус ме обича “.

Мадона също по този начин показа и видео от празненството, на което се вижда, че тя и компанията й са си изкарали отлично. През годините Мадона нееднократно се е заигравала с религиозната тема, отправяйки предизвикателство към католическата черква. Най-противоречиво в предишното бе приетo известното й парче Like a Prayer.

Неотдавна Мадона взе участие в провокативна фотосесия за списание Paper и даде изявление за изданието, в което сподели, че обича да предизвика хората, а също по този начин приказва за задачата на музиката си. Певица театралничи с розова перука, целува модела Андрю Дарнъл и облизва тялото му. На някои от фотосите Мадона се появи в транспарантна сива тениска и черен корсет, а на врата й има солидни бижута. В други фрагменти певицата се появява в мрежест чорапогащник и обувки на висока платформа.

В изявление за изданието, направено от нейния съавтор Найл Роджърс, работил с нея по шлагера Like a Virgin, тя сподели, че желае да " предизвика хората и да ги разсъни ". Певицата призна пред Роджърс, че не се държи по този начин от досада, както той допусна:

" Не бих го нарекъл досада, бих го нарекъл любознание – желанието да провокираш хората и да ги събудиш. Мразя да се дублирам ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР