Мадона защити решението си да излезе на конкурса за песен

...
Мадона защити решението си да излезе на конкурса за песен
Коментари Харесай

Мадона обясни защо не бойкотира Евровизия в Израел

Мадона отбрани решението си да излезе на състезанието за ария на Евровизия в Израел в отговор на настояванията да бойкотира надпреварата.
„ Сърцето ми се къса всякога, когато чуя за почтени животи, които са изгубени в този район, и за насилието, което толкоз постоянно се случва в отговор на политическите цели на хора, които се облагодетелстват от този античен спор. Моля се и се надявам да прекъснем този ужасяващ цикъл на опустошение и да създадем нов път към мира ”, съобщи певицата. " Никога няма да спра да извършвам музика, с цел да дава отговор на политическия дневен ред на някого, нито ще спра да приказвам срещу нарушавания на правата на индивида, където и да е по света ", сподели още Мадона.
Израел ще бъде хазаин на тазгодишния конкурс за песни, откакто израелската певица Нетта Барзилай го завоюва предходната година, напомня БГНЕС.
В понеделник 58 палестински дами написаха писмо до Мадона, призовавайки я да анулира осъществяването си. " На нас ни се отхвърлят същите права като на евреите, просто тъй като изповядваме друга вяра - това е апартейд ", написа в писмото.
" Израел управлява съвсем всички аспекти на палестинския живот, от това дали можем да стигнем до работа или учебно заведение, дали можем да живеем с нашите съпрузи или да забележим нашите фамилии. Израел лишава нашите домове, земята ни и нашата вода. Ако се разболеем, би трябвало да получим позволение от военните управляващи на Израел, с цел да стигнем до болничното заведение - позволение, което прекомерно постоянно бива отказвано “, пишат още палестинските дами до Мадона.
Други актьори, като Лорди и Лорън Хил, анулираха осъществяванията си в Израел в поддръжка на правата на палестинците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР