Мадона за пореден път се забърка в скандал. Тя беше

...
Мадона за пореден път се забърка в скандал. Тя беше
Коментари Харесай

Мадона се забърка отново в скандал, тя сподели невярна информация за COVID-19

Мадона за следващ път се забърка в скандал. Тя беше подложена на цензура в Instagram, тъй като е популяризирала погрешна информация за хипотетичен лек за COVID-19. Певицата показа елементи от видеоклип, препубликуван от Доналд Тръмп. 

В обявата Мадона твърди, че потвърдена ваксина е била налична от месеци, само че се пазела в загадка, " с цел да може богатите да забогатеят, а бедните и болните да станат по-болни ". 

Тя прикрепи видео на американската лекарка Стела Имануел, която хвали хидроксихлорохина като чудодеен коронавирусен лек. 

Виж още:

Клипове от речта на Имануел се разпространиха бързо в интернет през последните дни, макар че хидроксихлорохинът, антималарийно лекарство, съгласно данните не се е оказал ефикасен против COVID-19.

Видеото в профила на Мадона бе несъмнено за подправено от Инстаграм и замъгли самото видео, малко по-късно Мадона изтри въпросното клипче.

" Хората, които реагираха, разясниха или споделиха това видео, ще видят известия, насочващи ги към авторитетна информация за вируса ", заяви представител на платформата, пишат от.

Президентът Тръмп тази седмица разгласява няколко клипа към своите 84 милиона почитатели, преди туитовете да бъдат отстранени. Синът му Доналд Тръмп-младши бе краткотрайно блокиран от Twitter, откакто също показа елементи от видеото.

Мадона съобщи, че през май е преболедувала ковид, който я е принудил да отсрочи концерти в Париж по-рано през годината.

Виж още:

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР