Мадона вероятно дълго ще си спомня за края на турнето

...
Мадона вероятно дълго ще си спомня за края на турнето
Коментари Харесай

Мадона потвърди, че е била заразена с коронавирус в края на турнето си

Мадона евентуално дълго ще си спомня за края на турнето си в Париж. Тя съобщи, че дала позитивна проба за Covid-19, откакто 7 седмици по-рано се разболяла във Франция, както и част от екипа ѝ, само че споделя, че всичко към този момент е единствено противен спомен, съобщи Франс прес.

" Когато са разкрили антитела в организма ти, това значи, че си бил инфектиран с вируса ", разяснява 61-годишната певица в информация, постната в обществените мрежи. " Именно това се случи с мен, тъй като бях болна в края на турнето си в Париж, както и доста други реализатори от екипа ми. Но преди време смятахме, че сме наранени от тежък грип. С Божията помощ в този момент всички сме във форма и в положително здраве. "

Тези детайлности станаха известни, когато международното турне на Мадона завърши на 9 март, преди тя да изнесе плануваните два концерта във френската столица. Турнето ѝ " Мадам Х " стартира през септември м.г. с концерт в Ню Йорк и продължи с шоута в Чикаго, Сан Франциско, Лас Вегас, Лос Анджелис, Бостън, Филаделфия, Маями, Лисабон и Лондон.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР