Мадона сподели странно видео днес. Гола в банята си, тя

...
Мадона сподели странно видео днес. Гола в банята си, тя
Коментари Харесай

Мадона, гола във вана: Пред коронавируса всички сме равни

Мадона показа необичайно видео през днешния ден. Гола в банята си, тя приказва за ковид и " какво е прелестно " с епидемията.
По време на ограничаващите ограничения всеки се грижи допустимо най-добре за себе си. Мадона се възползва от това време, с цел да направи видеоклипове, които споделя в обществените мрежи. След видеоклип, в който тя пее с четката си за коса, обяснявайки, че е време да „ ядем пържена риба “, защото няма повече макаронени произведения, в едно видео, за което минимум може да се каже е необичайно, тя приказва за коронавирусната зараза. Гола във ваната си, където плават розови листенца, изпълнителката на " Like a virgin " декларира на фона на агонизираща музика: „ Това което е общо с COVID-19 е, че не му пука дали сте богат, прочут, комичен, образован, къде живеете, на какъв брой години сте, или разказвате страхотни истории... След като прави пауза, тя продължава: „ Той е страховит изравнител. И това, което е извънредно с COVID-19, е че в това време е прелестно. "
 

С еднообразен звук, гледайки коленете си, стърчащи от водата във ваната, Мадона прибавя загадъчно: „ Страшното е, че ни прави всички равни. И прелестното е, че ни прави всички равни. Както споделях за човечеството и хората, всички сме в една и съща лодка. И в случай че лодката потъне, всички потъваме дружно. ” Депресиращо известие, агонизираща режисура и тревожна музика, която смути почитателите й, които не се тормозиха да се осведомят: „ Как си? “, „ О, Мадона… “, „ Госпожо, необичайно е “, „ Мадона, обичам те, само че това... “, „ Много трагично “, се чете в мненията под видеото.
Вижте още:
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 22 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР