Мадона скоро ще се сдобие с биографичен филм и съвсем

...
Мадона скоро ще се сдобие с биографичен филм и съвсем
Коментари Харесай

Aктриси се конкурират за ролята на Мадона в нов биографичен филм

Мадона скоро ще се снабди с биографичен филм и напълно не е изненадващо, че това е най-желаната роля в Холивуд все още. Чарът на Мадона не е оня, който не забелязваш, тъй като си привикнал да го виждаш към себе си. Той има магнетична мощ и дълго те кара да го проследяваш с взор.

Сред кандидатките за ролята в листата са дами носителки на „ Еми “ и такива номинирани за „ Оскар “. Това са Джулия Гарнър, която познаваме от “Inventing Anna”, Флорънс Пю от „ Черната вдовица “, Алекса Деми от „ Еуфория “, както и Одеса Йънг и Ема Леърд. Вниманието на продуцентите са привлекли и няколко артисти, в това число Бебе Рекса и Скай Ферейра.

Кастингът за кино лентата даже към този момент се е прочул като „ лагерът за образование на Мадона “, защото включва интензивни тренировки, които не престават до 11 часа дневно с хореографа на Мадона и самата поп икона. Какви са условията? Трябва да можеш да правиш всичко, в случай че искаш ролята.Филмът ще има печата на утвърждението на поп кралицата, защото тя следи изкъсо плана като негов съавтор и режисьор.

Преди време Мадона се появи в шоуто на Джими Фелън и изясни за какво е решила да сътвори филм, отдаден на популярната й кариера. „ Причината да го върша е, че куп хора са се опитвали да основат филми за мен, само че те постоянно са били мъже. Това е моята битка като актьор... Опитвам се да оцелея в мъжки свят като жена. “

А ние нямаме самообладание още веднъж да се вдъхновим от живота на поп кралицата, която в никакъв случай не се е страхувала да опитва нещо ново и нееднократно ни е доказвала какъв брой значимо е да бъдеш същински самоуверен.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР