Мадона се включи към дебата за контрола над огнестрелните оръжия

...
Мадона се включи към дебата за контрола над огнестрелните оръжия
Коментари Харесай

Видео: Мадона отправи призив за контрол над огнестрелните оръжия с новия си клип

Мадона се включи към дебата за контрола над огнестрелните оръжия с новия си видеоклип, който беше публикуван през вчерашния ден. В него графично е изобразена пукотевица в заведение, която прилича на тази в Орландо през юни 2016 година Тогава 29-годишен мъж простреля 50 души в нощния клуб " Пулс ", съобщи " Ройтерс ".

В God Control стрелец открива огън в препълнено нощно заведение. Видеоклипът демонстрира по какъв начин танцьори се строполяват на земята, кървят или се пробват да избягат. А първоначално се появява надписът: " Историята, която следва да видите, е извънредно притеснителна. В нея са показвани жестоки подиуми на принуждение с огнестрелни оръжия. Но това се случва всеки ден. И то би трябвало да спре. "


Във видеото, което съдържа фрагменти от демонстрации за по-добър надзор над огнестрелните оръжия в Съединени американски щати, Мадона пее: " Трябва да се събудим. " Изпълнителката признава, че клипът е изработен по подобен метод, че да шокира феновете.

" Това в действителност се случва. То наподобява по този начин. Кара ли ви да се чувствате зле? Добре, тъй като тогава може би някой ще направи нещо по въпроса ", съобщи тя. За нея най-големият проблем на Съединени американски щати сега е точно насилието в резултат на използването на огнестрелни оръжия.

В същото време обаче оживялата от стрелбата в Орландо Пейшънс Картър е написала в профила си в " Туитър ", че не е съумяла да изгледа даже първите 45 секунди от видеоклипа, който я е предиздвикал да се почувства надълбоко обезпокоена, написа Би Би Си. Според нея има доста изобретателни способи, посредством които тематиката за контрола на огнестрелните оръжия може да бъде повдигната. Но тя отбелязва, че оживелите от всеобщи стрелби би трябвало да бъдат вземани поради.

" Оценявам посланието, само че апелирам ви, помнете, че зад реквизита, който употребявате, има същински хора ", написа Брандън Улф, различен оживял от стрелбата.

За първите 15 часа от публикуването му в " Ютюб " видеоклипът God Control има 1 млн. гледания.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР