Мадона се раздели с музикалното си семейство от лейбъла Interscope,

...
Мадона се раздели с музикалното си семейство от лейбъла Interscope,
Коментари Харесай

Мадона напусна лейбъла си, пише сценарий за филм - slava.bg

Мадона се раздели с музикалното си семейство от лейбъла Interscope, благосъстоятелност на Universal, след 10-годишна взаимна работа. Това стана ясно, откакто в средите плъзнаха клюки, че изпълнителката на Hung Up към този момент е в ранен стадий на договаряния с Warner Music Group, или другояче казано – компанията, която й оказа помощ при започване на 80-те години на предишния век да добие статута си на Кралица на попа.

Официално аргументи за професионалния бракоразвод на Мадона с Interscope не са изброени. Предполага се обаче че до него се е стигнало, откакто звездата е изпълнила уговорката си да издаде три диска под шапката на лейбъла. Това са MDNA (2012), Rebel Heart (2015) and Madame X (2019), като по данни на NY Post това са и три от албумите с най-ниски продажби на Мадона.

За издаването на всяка една от тези тави, певицата е получила, съгласно контракта си, по 1 милион $.

Въпреки че все още работи без продуцентски тил, музикалната изкусителка не стопира да изненадва почитателите си с нови планове. Още тази седмица тя ще сплоти сили с Миси Елиът, като двете ще създадат ремикс на шлагера на Дуа Липа Levitating.

Мадона запретва ръкави и за нови задължения надалеч от сцената. Преди дни стана ясно, че тя работи по личен сюжет за филм, като със задачата се е заела, откакто й се наложило да остане у дома около карантината поради COVID-19.

С разговорите й оказва помощ носителката на „ Оскар “ за кино лентата „ Джуно “ - Диабло Коди. Двете не бързат да издават детайлности „ от кухнята “ на продукцията. От малко видео, оповестено от Мадона в обществените мрежи, обаче се схваща, че заглавието най-вероятно ще съставлява биография на фамозната певица.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР