Мадона обяви името на нов албум заедно със свое ново

...
Мадона обяви името на нов албум заедно със свое ново
Коментари Харесай

Мадона обяви нов албум с името Madame X

Мадона разгласи името на нов албум дружно със свое ново алтер-его. И двете се споделят Madame X. В едноминутно видео поп звездата разказва в резюме облика, който се крие зад това име.

" Гардиън " отбелязва, че в случай че сте от хората, които се чудят по какъв начин да намерят здравословния баланс сред живота и работата си, то би трябвало да отделите минутка за въпросната " Мадам ", която съгласно описанието е " скришен сътрудник, пътуващ към света, сменящ самоличности, борещ се за независимост, носещ светлина в тъмни места. Тя е танцьор, професор, държавен глава, ездачка, пандизчия, студент, майка, дете, преподавател, монахиня, певица, светица, курва ".

Във Facebook профила си тя разгласява и фотография с 25-годишния колумбийски регетон реализатор Maluma, съпроводена от името на тяхна взаимна ария Medellin и датата, на която евентуално ще бъде показана - 17 април, сряда.

Мадона несъмнено не е първата креативна персона, която да избира имиджа на мистериозна жена с анонимно име. Заглавието Madame X за първи път оказва се още през 1884 година, когато художникът Джон Сарджънт прави портрет на Виржини Амели Авено Готро, американска световна персона, която живее в Париж. Когато нейният портрет е подготвен и изложен на показ, дълбокото деколте на роклята на Готро скандализира публиката и в действителност се трансформира в класика по-късно, след редица изложения в Ню Йорк.

Новият албум на Мадона Madame X, за който към момента няма оповестена дата, ще е първият след излезлия през 2015 година Rebel Heart. През 2017 година пък студио " Юнивърсъл " оповестиха, че готвят биографичен филм за певицата, който обаче Мадона не поддържа, напомня изданието Pitchfork.

Миналата година тя се появи изненадващо на събитието " Мет Гала ", където извърши кавър на Halleluja на Ленърд Коен.

В бъдещите й проекти е и режисирането на биографичен филм за балетната танцьорка Михаела Депринс, озаглавен Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina.

Неотдавна бе доказано и че тя ще извърши две песни на финалите на състезанието за ария " Евровизия " в Тел Авив в средата на май тази година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР