Мадона може и да е на 60 години, но Материалното

...
Мадона може и да е на 60 години, но Материалното
Коментари Харесай

Мадона с провокативно видео от подготовката за турнето

Мадона може и да е на 60 години, само че Материалното момиче потвърди, че възрастта е просто цифра, откакто направи няколко шпагата във въздуха, по време на подготовка за идното ѝ турне " Madame Х ".Певицата разгласява в формалната си Инстаграм страница видео , на което лежи по тил на земята с ролки в косата. Докато гледа в телефона си, Мадона разтяга и размахва крайници ту встрани, ту нагоре.

" Мадам " се приготвя за деня ", гласи посланието към клипчето.

Феновете ѝ полудяха поради впечатляващите придвижвания на 60-годишната попзвезда, казвайки, че шокирани от нейната еластичност.

Турнето на " Madame Х " ще започва 12 септември в Ню Йорк, доказвайки че към момента има огъня, с който възпламени всички ранглисти преди повече от 30 години. През 1983 година тя издаде дебютния си албум " Like A Virgin ", който доближи продажби от 3.5 млн. копия за 14 седмици, освен това единствено в Съединени американски щати.

" Madame X " ще бъде концертно турне номер 11 за нея, подкрепящо 14-ия ѝ студиен албум. Стартът му е през месец септември в Ню Йорк, а финалното шоу ще се организира през месец март 2020 година в Париж. Тя ще има общо 89 изяви, като нейни спирки ще бъдат Чикаго, Лас Вегас, Лисабон, Лондон и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР