Мадона изпълни новия си сингъл Future заедно с американската хип-хоп

...
Мадона изпълни новия си сингъл Future заедно с американската хип-хоп
Коментари Харесай

Мадона изпълни новия си сингъл Future на финала на Евровизия

Мадона извърши новия си сингъл " Future " дружно с американската хип-хоп звезда Quavo на финалите на Евровизия в Тел Авив и прикани почитателите " в никакъв случай да не подценяват силата на музиката да сплоти хората ".

60-годишната мегазвезда извърши две песни, като първата беше шлагера й " Like A Prayer " от 1989 година Мадона пя на изискан фон, наподобяващ черква с хор, облечен с отшелнически плебеи. Quavo, част от хип-хоп групата Migos, по-късно се причисли към нея за повлияното от реге осъществяване " Future " от идния ѝ албум Madame X.
ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО!
" Нека в никакъв случай да не подценяваме силата на музиката, с цел да сплоти хората “ сподели Мадона преди осъществяването си. " За да изтъквам една невероятна ария, музиката кара хората да се обединят, да бъдат дружно ", сподели тя, цитирайки песента си " Music ".
Мадона отхвърли апелите на пропалестинските деятели, които желаят да сложат завършек на окупацията на Израел, с цел да бойкотират Евровизия.
В изказване, оповестено в американските медии по-рано Мадона споделя: " Никога няма да се откажа от музиката, с цел да отговоря на политическия дневен ред на някого, нито ще спра да приказвам против нарушаванията на правата на индивида, където и да са по света. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР