Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на малавийски

...
Мадона е обвинена в трафик и сексуална експлоатация на малавийски
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Мадона използвала деца за секс

Мадона е упрекната в трафик и полова употреба на малавийски деца от благотворителна организация, известна като Етиопската международна федерация, оповестява eviemagazine.com.

Както е посочено на уеб страницата на федерацията, EWF е " организация за цивилен услуги, която прокарва политики и се застъпва за смяна на законите, които вредят на всички чернокожи хора ".

Самата Мадона осинови четири деца от Малави, страна без изход на море, ситуирана в Югоизточна Африка. През 2006 година Мадона основава благотворителна организация, наречена " Raising Malawi ", с нестопанска цел, която се стреми да поддържа сираци и уязвими деца посредством здравни и просветителни стратегии.

EWF желае от президента на Малави Лазарус Чаквара да проверява благотворителността на Мадона и да " ограничи достъпа на нея и нейните сътрудници до Африка и до африкански деца като защитна мярка, до момента в който не бъде осъществено задълбочено следствие за трафик на деца, полова употреба, полово иго, насила, опасност, машинация, като резултат от корист с власт ".

Книгата на Мадона от 1992 година, озаглавена " Секс ", беше представена в петицията, която включваща наличие за възрастни, софткор порно и садомазохизъм. Порнографското наличие и LGBTQ държанието са наказуеми от закона в страната Малави. " Порнографските фотоси с Мадона, такива, в които е правят вулгарни полови актове със същия пол, са неща, които е трябвало да се вземат в поради, когато е осиновявала деца през 2006 година в Лилонгве, Малави ", написа в петицията на EWF.

В петицията се твърди, че маниерът на Мадона да " пуска детска порнография, религиозни изображения, содомия, и вулгарна порнография я е подтикнала да отвори сиропиталище в Малави, наречено " Raising Malawi " през 2006 година, с цел да разреши осъществяване на опити върху уязвими африкански деца в Малави ".

От организацията допускат, че певицата употребява своя осиновен наследник от Малави Дейвид Банда " за полова употреба и обществени опити ". В петицията се цитират фотосите на Дейвид, облечен в женски облекла, грим и бижута. EWF също по този начин твърди, че Мадона погрешно е декларирала, че бащата на Дейвид отсъства, когато е кандидатствала за осиновяването му.

Мадона осинови още деца от Малави след Дейвид - през 2009 година, след правосъдна борба, певицата най-сетне получи утвърждение да осинови Мърси Джеймс. Тя осинови и близначките Естере и Стела през 2017 година В молбата се показва още: " Ние твърдо имаме вяра, че Малави е ограбен от най-ценния си запас - децата си ".

През 2009 година Мадона беше упрекната в трафик на деца, когато съдът в Малави отхвърли предлагането й да осинови второто дете - Мърси Джеймс. В решението си арбитър Есими Чомбо предизвести хората да имат вяра на звезди, които желаят да осиновят деца, заявявайки, че това може да докара до трафик на хора. " Всеки може да пристигна в Малави и бързо да уреди осиновяване, което може да има тежки последствия за самите деца, които законът се стреми да отбрани ", сподели тогава тя. Съдът в последна сметка се произнесе в интерес на Мадона, откакто тя подаде тъжба през 2009 година

Биологичният чичо на Мърси, Питър Банети, подписва документите за осиновяване, откакто на него и баба ѝ Луси им е казано, че момиченцето ще се прибира постоянно вкъщи да се видят. " Аз бях този, който подписа документите за осиновяване ", сподели Питър. " Мадона сама ми сподели, че не желае Мърси да прекъсне връзките си с корените си и че ще я води постоянно вкъщи ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР