Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си

...
Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си
Коментари Харесай

Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио

Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си дългогодишна кариера. И с последния си концерт от международното си турне The Celebration Tour тя още веднъж подсети на света за какво изцяло заслужава това название.

В събота, 4 май, певицата излезе за закриващия концерт от турнето си на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. А публиката, която е участвала, са били рекордните 1.6 милиона души.

Така цели 37 години по-късно Мадона усъвършенства личния си връх за най-вече хора на собствен концерт. През 1987 година тя събира 130 000 почитатели на парижкия Parc des Sceaux. Това значи, че тя надминава достижението си с над цели 10 пъти.

Безплатният концерт в Бразилия на 65-годишната певица е трансформирал плажа на Рио де Жанейро в великански дансинг. Атмосферата е била сходна на карнавалните събития, до момента в който почитателите са пели дружно с певицата едни от най-известните ѝ шлагери, измежду които Like A Virgin и Holiday. Въпреки множеството хора и приповдигнатото въодушевление на присъстващите събитието е минало без произшествия, написа Daily Mail.

По време на спектакъла към Мадона на сцената са се включили и гост-изпълнители като Diplo, Anitta и мил кралиците Pablo Vittar и Bob the Drag Queen.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР