Мадона беше цензурирана от Инстаграм, след като сподели със своите

...
Мадона беше цензурирана от Инстаграм, след като сподели със своите
Коментари Харесай

Мадона ядоса Ани Ленъкс - slava.bg

Мадона беше цензурирана от Инстаграм, откакто показа със своите 15 милиона почитатели видео, обвързвано с доктрина на конспирацията за ковид. Според Би Би Си в своя пост певицата твърдяла, че към този момент е открита ваксина против COVID-19, само че това се крие, „ с цел да се даде опция на богатите да станат още по-богати “.

От Инстаграм са се намесили в профила й, затъмнявайки видеото и добавяйки надпис „ Фалшиви вести “. Платформата също по този начин насочила потребителите към страница, опровергаваща изказванията, съдържащи се във видеото, споделено от поп звездата, отбелязвайки, че ваксина против ковид към момента не съществува.

Впоследствие видеото е изтрито от страницата на Мадона, само че не и преди почитателите й да го видят и остро да я разкритикуват за решението й да го качи. Сред възмутените е и Ани Ленъкс, вокалистката на някогашната група Eurythmics, която разяснява: „ Това е същинска полуда. Не мога да допускам, че поддържаш тези рискови шарлатани. Предполагам, че профилът ти е бил хакнат и ти ще обясниш по-точно какво се е случило “.

Между другото, във видеото се появява доктор Стела Иманюъл, доктор от Хюстън, която Мадона назовава „ моя воин “. Тя афишира, че сполучливо е излекувала близо 350 пациенти с COVID-19 със противоречивия медикамент хидроксихлорохин.

Не за първи път Мадона насочва спорни послания по отношение на ковид. През март тя пусна видео от банята си, полегнала във вана с розови листенца, откъдето разгласи, че коронавирусът ще бъде „ огромният изравнител “ сред другите обществени съсловия. Два месеца по-късно тя разкри, че се е тествала за заболяването и резултатът се е оказал позитивен, а малко по-късно се появи на фотография от празненство за рожден ден, на което се подвизава без маска.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР