Мадицинските екипи обикновени са обучавани да се грижат за своите

...
Мадицинските екипи обикновени са обучавани да се грижат за своите
Коментари Харесай

Българската сестра, пребила бебе, поставена сред най-шокиращите случаи, когато медик прави престъпление спрямо пациент

Мадицинските екипи елементарни са обучавани да се грижат за своите пациенти. И множеството от тях го вършат, написа американският уебсайт oxygen.com. Но има лекари или сестри, които са правили едни от най-ужасяващите закононарушения. Ето най-големите от тях, съгласно oxygen.com: 1. Мозъчен хирург и две сестри изнасилват деца



Малко по-рано тази година хирург от Калифорния и две сестри бяха задържани за обезчестяване на деца. Неврохирургът от Санта Круз Джеймс Кохът и сестрите Рашел Брандън и Емили Свивънс бяха задържани през май. Според KSBW, три деца са били полово нападнати - 3-годишно момче, 5-годишно момиче и 9-годишно момче. Техните развратни осъществявания станали ясни, когато брачният партньор на Брандън разкрил запис, на който се виждало по какъв начин тя и другата сестра вършат секс с децата.

2. Зъболекар изпасилва 13 пациенти



Зъболекар от Калифорния бе задържан през 2016 година за изнасилването на малолетно момиче под анестезия. 36-годишният Луис Рамон опипвал момичето, което било неподвижно в продълженвие на 7 минути. Инцидентът е бил записан на видео. После се схванало, че тя не е единствена жертва. NBC San Diego оповестява, че след това признал за полови набези над 13 дами. С една от тях и правел секс.

3. Семеен доктор дрогира и изнасилва пациенти в безсъзнание



Лекар от Лас Вегас бе приет за отговорен за дрогирането и изнасилването на пациенти в безсъзнание. Пред съда той споделил, че има " култ Спящата хубавица ". Съпругата на Бин Чънг се обадила в полицията, откакто видяла в телефона му видеозаписи по какъв начин приспива и изнасилва пациентки в безсъзнание. Една от тях било 16-годишно момиче, лекувано за акне.

4. Сестра пребива новородено


4-дневно бебе бе пребито и хапано от сестра в България през 2015 година Шокиращото нахлуване бе снимано на видео. Емилия Ковачева неколкократно пребивала момиченцето, защото рева й събуждал другите бебета, за които се грижела в болничното заведение. Тя била упрекната в опит за ликвидиране съгласно българските медии. Тя отхвърля да е удряла бебето - което оцеля по знамение и не получи трайни контузии - само че по-късно си призна, откакто бе закопчана от запис на охранителна камера.

5. Училищен доктор насилил над 100 пациенти



Лари Насар, някогашен учебен доктор, бе разгласен за отговорен за детска порнография по-рано тази година. Той насилвал полово повече от 100 негови ученички, измежду които имало и спортистки в национални тимове още от 1994 година насам.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР