МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Одитната комисия на Законодателната власт гласува

...
МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Одитната комисия на Законодателната власт гласува
Коментари Харесай

Републиканците в Уисконсин започват одит на усилията на държавното правителство за многообразие

МАДИСЪН, Уисконсин (AP) — Одитната комисия на Законодателната власт гласоподава във вторник за започване на повсеместен обзор на напъните за разнообразие и приобщаване в щатското държавно управление, откакто най-висшият републиканец в Асамблеята даде обещание да отстрани начинания за правдивост.

Комисията гласоподава 6-4, с цел да подреди на Бюрото за законодателен одит да извърши прегледа, като и четиримата демократи в панела гласоподаваха срещу предлагането.

Губернаторът от Демократическата партия Тони Евърс подписа изпълнителна заповед през 2019 година, изискваща от всяка държавна организация да сътвори и следи проекти за равнопоставеност и приобщаване, с цел да се оправи с бариерите за претовареност, да оцени работните места, с цел да подсигурява, че са обективни и да насърчи приобщаването и да разшири професионалното развиване за поощряване на по-приобщаваща просвета.

Щатският инспектор Джо Крисман сподели в записка до членовете на комисията, че прегледът може да покаже какво са създали организациите, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР