Мадисън Кейн може с лекота да каже поне десет обиди,

...
Мадисън Кейн може с лекота да каже поне десет обиди,
Коментари Харесай

Момиче имаше нос като перка на акула, направи си операция и ... СНИМКИ

Мадисън Кейн може с лекост да каже най-малко 10 обиди, с които са я обиждали нейните връстници и са ѝ сваляли самочувствието.

Британката нямала шанс с носа си, който не се вписвал в идеалите за хубост. Наложило се родителите да дадат пари за пластична процедурам, само че по тази причина пък си заслужавало.

Мадисън е израснала в дребното градче Фейлсуърт във Великобитания. Веднага щом тръгнала на приблизително учебно заведение, нейните връстници почнали всеки ден да я наскърбяват.

Причината за тяхната експанзия бил носът на момичето. Някои се бъзикали, че ученичката наподобява на акула. Други я сравнявали с герои от анимационни филми. В резултат самочувствието на Кейн паднало доста ниско.

"В учебно заведение децата ме сочеха с пръст и ми се смееха. Казваха, че наподобявам на персонажа на Дисни Финиъс Флин, чиято глава е един огромен триъгълник. А когато даже ги мързеше да ми измислят прякори, те ми викаха голямоносата зад тила ми беше ми доста обидно ", споделя Мадисън.

 Фото Daily Mail
"Постоянно ме безпокоеше размера на моя нос и фактът, че той е по-голям от на останалите. Имах доста другари от началното учебно заведение, които ме подкрепяха. Но се опасявах да се срещна с нови хора, тъй като те иска ми се смеят ", споделя още тя.

Стигнало се до там, че на 16-годишна възраст на Мадисън към този момент тотално ѝ било писнало от носа ѝ и тя декларирала на родителите си, че желае да се подложи на интервенция.

След къс диалог, те убедили момичето да дочака до 18 години, надявайки се, че с напредването на възрастта всичко ще отшуми.

През идващите две години обаче родители станал очевидци на огромните премеждия на своето дете. Затова те решили, че откакто навърши 18 години детето им ще може да се подложи на интервенцията. За нея те платили 5 500 английски лири.

 Фото Daily Mail
Сега Мадисън е на 20 години, а животът ѝ тече по напълно нов метод. Няколко седмици след интервенцията тя почнала да се среща с момчета, като цялото това мъжко внимание доста се харесало на младата британка, написа в..

Сега момичето се учи да обича себе си и своята осанка. И това не е мъчно, въпреки всичко след интервенцията тя се е трансформирала в същинска хубавица.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР