MADELEINE McCann подозира, че Кристиан Брюкнер е пръснал хиляди, за

...
MADELEINE McCann подозира, че Кристиан Брюкнер е пръснал хиляди, за
Коментари Харесай

Maddie McCann подозира, че Кристиан Брюкнер е пръснал „хиляди, за да промени външния си вид“, докато се опитваше да не бъде разпознат

MADELEINE McCann подозира, че Кристиан Брюкнер е пръснал „ хиляди, с цел да промени външния си тип “ и може да бъде неразпознаваем за мъжа, който беше през 2007 година, споделят ченгетата.

Смята се, че немските детективи, наблюдаващи случая McCann, имат вяра, че наказаният изнасилвач е основал „ заблуда “ с сегашния си външен тип и в този момент е изцяло друг мъж от този, когато Мадлин изчезна.

Източник, непосредствен до следствието, сподели, че ченгетата считат, че това може да е основна причина, заради която търсенето е в застой толкоз доста години.

В събота източникът сподели: „ Днешният Крисчън Б не е същият човек, който беше през 2007 година, когато Мади изчезна.

„ Германските детективи са уверени, че той наподобява доста, доста друго и е пръснал десетки хиляди паунда, променяйки метода, по който наподобява.

„ Дълго време Кристиан Б беше плодороден наркодилър, който печелеше доста пари и водеше доста прелестен метод на живот. Имаше средствата да се оперира и да промени външния си тип.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР