Мачовете във вторник не се ограничават до двете страхотни битки

...
Мачовете във вторник не се ограничават до двете страхотни битки
Коментари Харесай

Рискова и сигурна прогноза за мачовете от Англия във вторник

Мачовете във вторник не се лимитират до двете страхотни борби в Шампионска лига, само че има и кръг от Чемпиъншип. Ето и някоко футболни прогнози за мачовете довечера:

21:45 часа: Блекбърн - Уигън (от The Dalai Lama)
Отборът на Блекбърн приема Уигън в мач от 37-ия кръг в британския Чемпиъншип. Роувърс се намира в слаба форма в този миг, откакто загуби шест пъти в последните си седем мача, а също по този начин има и едно реми. Формата им вкъщи е с три следващи загуби без да отбележат (всички загуби са с 0:1). Факт е, че трите провали пристигнаха от тимове, които са в челото на таблицата. Сега обаче Блекбърн посреща най-слабия посетител в лигата (Уигън има 14 загуби в 18 гостувания). Последните три мача сред двата тима приключват с победи на Блекбърн.
Смятам, че коефициентът от 2,30 за Блекбърн е превъзходен, като се има на поради против кого играят.
Рискова прогноза : Успех за Блекбърн (коефициент 2.30)

22:00 часа: Рединг - Лийдс (от Mr Corner)
Тимът на Лийдс продължава да преследва купата в Чемпиъншип, изоставайки на единствено две точки от водача Норич. Следващото „ затруднение “ за отбора на Марсело Биелса е посещение на непретенциозния отбор на Рединг, който се намира на 19-о място в шампионата. Първият мач сред двата тима през сезона бе извоюван от Лийдс, а в този момент трите точки наподобяват даже по-задължителни – предвид на завързаната борба за купата, а и това, че Рединг играе извънредно едва като хазаин този сезон.
Сигурна прогноза : Победа за Лийдс (1.75 коефициент)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР