Мачовете в Русе ще са трудни - товае мнението на

...
Мачовете в Русе ще са трудни - товае мнението на
Коментари Харесай

Иван Петков: Надявам се утре да бъдем една идея по-добри от Япония, за да победим

Мачовете в Русе ще са сложни - товае мнението на треньорите на националните тимове по волейбол за дами на България, Япония, Съединени американски щати и Белгия - надлежно Иван Петков, Куми Накада, Карч Кирали и Герт Ванде Брьок.

Крайдунавският град е хазаин на шампионата от първата седмица на Волейболната лига на нациите при дамите от на следващия ден до 23 май (четвъртък). Мачовете са от 17,00 и 20,30 часа. България ще се изправи против Япония на следващия ден вечер. Двубоят е от 20,30 часа.

Треньорът на България Иван Петков сподели, че за националния тим това е дебютно присъединяване в този шампионат, което се чака с неспокойствие.

" Искам да благодаря на русенската общност и на общината за гостоприемството. Отборът е в стадий, в който занапред стартира нашата подготовка. Надяваме се да се представим по най-хубавия метод, което да ни даде късмет за построяването на един добър тим. Това е съществена цел. Заредени сме с оптимизъм и очаквания за присъединяване ни в шампионата ", сподели Петков.

Той съобщи, че е осведомен детайлно с тима на Япония.
" Надявам се на следващия ден да бъдем една концепция по-добри от тях, с цел да можем да победим. Надявам се залата да е цялостна и публиката да ни поддържа, а ние ще дадем всичко от себе си, с цел да не ги разочароваме. Няма причина против някои от тимовете да ни бъде елементарно. С настройката сме, че няма да има лесни мачове ", сподели още Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР