Мачовете от европейското първенство по футбол ще бъдат излъчвани от

...
Мачовете от европейското първенство по футбол ще бъдат излъчвани от
Коментари Харесай

БНТ и "Нова броудкастинг груп" ще излъчват съвместно Евро 2020

Мачовете от европейското състезание по футбол ще бъдат предавани от Българска национална телевизия и " Нова броудкастинг груп ". Двубоите ще бъдат излъчени по БНТ1, БНТ3, " Диема ", " Нова ", както и в каналите на платения пакет " Диема екстра ".

Точната скица на мачовете, излъчени онлайн и на запис, ще бъде направена след жребия за европейското.

Първенството ще се организира от 12 юни до 12 юли. Това ще е първото европейско в историята, което ще се организира из целия континент. Българският народен тим към момента има опция да се класира, само че за задачата би трябвало да победи като хазаин на първо време Унгария, а по-късно Исландия или Румъния в края на март.

" Като телевизия с опит и обичаи в отразяването на огромни футболни конгреси Българска национална телевизия залага на своите одобрени имена ", се споделя в пресинформацията. В коментаторския екип влизат Ивайло Ангелов, Петър Василев, Стефан Георгиев и Петър Иванов. Водещи на студийните стратегии на " Нова броудкатинг " ще са Борислав Борисов, Петър Виденов и Мирослав Арабаджиев, а измежду коментаторите ще са Георги Драгоев, Виктор Врачев и Лъчезар Пройнов.

" С забавни и впечатляващи посетители студийни стратегии, с атрактивно и съвременно показване на всичко обвързвано с шампионата, ще помогнем на феновете освен да усетят, само че и да бъдат част от празника на Великата игра ", сподели генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР