Мачът за суперкупата на Европа между Байерн и Севиля ще

...
Мачът за суперкупата на Европа между Байерн и Севиля ще
Коментари Харесай

УЕФА потвърди, че мачът за Суперкупата ще е със зрители

Мачът за суперкупата на Европа сред Байерн и Севиля ще бъде игран пред фенове в Будапеща, както беше планувано, а задграничните гости ще бъдат допускани единствено след негативен тест за ковид, разгласи УЕФА.

От европейската централа потвърдиха в публично официално съобщение, че билетите са пуснати в продажба и мачът на 24 септември ще служи за " първи опит и образец за завръщането на почитателите по стадионите ". До момента всички дуели под егидата на УЕФА се играеха без аудитория, само че някои страни, измежду тях и България, отвориха порти за почитатели на трибуните.

Според УЕФА, стадион " Ференц Пушкаш " ще бъде напълнен на 30 % от потенциала си за 67 215 фенове, като финалистите ще получат по 3 хиляди билета. Пропуските ще са в свободна продажба от сряда.

За да влязат в Унгария, гостите на страната ще би трябвало да покажат негативен тест за ковид, изработен в последните три дни, прибавят от УЕФА. Те също по този начин могат да останат на територията на страната най-много за 72 часа.

" Ще има наложени прецизни хигиенични ограничения и чакаме почитателите да ги съблюдават. На стадиона също ", гласи още известието на УЕФА.
Ако някой последовател закупи билет, само че даде позитивен тест за ковид в трите дни преди мача, платената сума ще му бъде възобновена..

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР